BXLBeerFest – Volunteers wanted!

Je weet het of je weet het niet maar ik zet samen met enkele vrienden de schouders onder het BXLBeerFest festival. Dit bierfestival dat doorgaat op 26 en 27 augustus 2017 op de Tour&Taxi site in Brussel focust voornamelijk op kleinere, onafhankelijke brouwerijen uit België en het buitenland. Op de webstek van het festival kan je alvast wat meer info vinden over de deelnemende brouwerijen en dergelijke, allen daarheen –> www.BXLBeerFest.be. Uiteraard mag je dit niet missen. We beloven een top evenement. Steengoede brouwerijen met fijne bieren, een lekker culinair luik, een goede sfeer en hopelijk goed weer al moet dat laatste wel lukken in de periode van het jaar.

Om dit festival te doen slagen en vlotjes te doen verlopen hebben we een hele hoop vrijwilligers nodig; om te helpen met bier te serveren op de stands, de verkoop van jetons, ticketing, logistieke ondersteuning, de beer shop, algemene orde,…. een hele hoop vrijwilligers en zo’n hoop vrijwilligers bij elkaar krijgen is niet evident vandaar even deze oproep.

Heb je zin om mee te werken aan de reputatie van een groot festival in wording, wil je te midden van de energieke Belgische en buitenlandse bierwereld staan, wil je Belgische en buitenlandse brouwers helpen met hun bieren aan de man(vrouw) te brengen, kortom, voel je je geroepen om mee te helpen vul dan onderstaand formulier in. De taken zijn divers, de dagen zijn opgedeeld in 2 shifts – van 11:00 tot 17:00 en van 16:00 tot 22:00. Per gewerkte shift verkrijg je gratis toegang tot de rest van het festival, 1 maaltijd en 5 drankjetons per gewerkte shift, 1 festival t-shirt en eeuwige dank van ons.

–> http://bit.ly/2qrCRvC

Alvast bedankt en deel het formulier gerust onder al je vrienden.

Cheers

Belgian Beer Geek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s