Duvel Tripel Hop kit

SAMSUNG CSC

Sinds het begin van de Tripel Hop serie in 2007, een ‘normaal’ éénmalige uitgave met Amarillo hop, kent Moortgat succes met deze extra hoppige Duvels. In 2010 werd de Amarillo versie opnieuw gemaakt, in 2012 kreeg de uitgesproken citrushop Citra de eer om de standaard Saaz-Saaz en Styrian Golding hop te vervoegen, voor versie 2013 werd Sorachi Ace gebruikt(mijn favoriet tot op heden), 2014 was met Mosaic, 2015 met  Equinox en de allernieuwste met de experimentele hop HBC-291.

DTH1 DTH2

Kort na de release van de 2016 versie komt Duvel-Moortgat nu op de markt met een kit waarin de 6 verschillende versies zitten opgenomen. De kit komt met een tasting boekje waarin je je ervaring kan neerpennen en de flesjes zullen ‘uniform’ zijn van uitzicht om niet meteen te verraden welke versie je nu aan het drinken bent. Aan jou om je favoriet eruit te halen of te achterhalen om welke versie het gaat. Aan de kit hangt ook een wedstrijdje vast. Je krijgt de kans om te stemmen voor je eigen persoonlijke favoriet in de reeks, de versie met de meest stemmen wordt herbrouwen en komt mogelijk als vast item in het Duvel gamma. Deze kit verschijnt binnenkort op de markt, de stemming loopt tot begin Juni.

SAMSUNG CSC

Mijn ervaring met enkele Tripel Hop versies vind je hier:

Leuk initiatief van Duvel. Het ligt een beetje in de lijn van de Single Hop series die je al zag bij onder meer Mikkeller en Brewdog.

Cheers

Belgian Beer Geek

3 gedachten over “Duvel Tripel Hop kit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s