Paris sur Senne

11995726_403408486526285_485538237_n

Waarom naar Parijs gaan als Parijs naar Brussel komt? Op 25/09 en 26/09 kan je namelijk bij bottle shop Malt Attacks en bottle shop/bar Le Barboteur terecht voor een evenement rond enkele Parijse brouwers/brouwerijen. Paris sur Senne, Parijs op de scène, Parijs aan de Zenne.

Voor het aperitief van 16:00 tot 19:00 kan je bij Malt Attacks terecht voor 3 brouwerijen en vanaf 18:00 kan je naar Le Barboteur voor de 3 andere brouwers. Bij beide zal je uiteraard hun bieren kunnen drinken, degusteren. ’s Avonds zal er ook een foodtruck staan bij Le Barboteur om je honger te stillen.

Volgende brouwerijen zullen aanwezig zijn: Les Brasseurs du Grand Paris, Brasserie Parisis, Brasserie de la Goute d’Or, Coconino beers, Crazy Hops en Brasserie Outland. Iedere dag 3 bij Malt Attacks en 3 bij Le Barboteur. De dag erna juist hetzelfde maar de brouwers die ’s avonds bij Le Barboteur waren zullen dan starten bij Malt Attacks.

Een unieke gelegenheid om kennis te maken met deze bieren!

Cheers

Belgian Beer Geek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s