Goose Island Bourbon County Brand Stout in Delhaize!

bcbs

Uit welingelichte bron hebben we vernomen dat supermarkt Delhaize in het najaar zinnens is van het Bourbon County Brand Stout gamma van Goose Island op te nemen in het aanbod. Een diversifiëring en de wens om zich te richten op een nieuw publiek liggen hier aan de bron. Deze samenwerking met AB Inbev (eigenaar van Goose Island) past ook binnen de strategie van de brouwmogul om de dalende verkoop van hun pils en speciaalbieren tegen te gaan.

delhaizeGoose Island levert met de Bourbon County Brand Stout een reeks stouts die op Bourbon vaten worden gerijpt. In eerste instantie zou de standaard stout, zwarte label, worden opgenomen samen met de Coffee variant, rood label. Over de jaarlijks veranderende versies (Vanilla, Proprietor…) en de barley wines is niets geweten.

Een mooie zet van Delhaize die hiermee maar weer eens toont de vinger aan de pols te hebben als het om vernieuwende producten gaat en hiermee hun gamma van klassieke Belgische bieren een serieuze boost geeft.

Cheers

BelgianBeerGeek

Edit: Dit is naturrlijk een 1 April grap! Hoewel Goose Island inderdaad een dochteronderneming is van AB Inbev is er geen distributie gepland naar Belgische supermarkten. 

Een gedachte over “Goose Island Bourbon County Brand Stout in Delhaize!

  1. Pas maar op… De Goose Island IPA is sinds kort toch maar mooi te koop in de Albert Heijn. Ook in de Belgische. Misschien binnenkort wel BCBS in dunaldi!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.