Hof Ten Dormaal – Funding actie

dormaal

Op de vroege ochtend van dinsdag 06/01/2015 legde een hevige brand te wijten aan een technisch defect een groot gedeelte van de brouwerij van Hof Ten Dormaal in as. media_xll_7387848Onder meer de warme kamer, flessenvoorraad en bottellijn moesten eraan geloven. Dat laatste vergt een serieuze som geld om opnieuw aan te kopen en om de brouwerij ietwat te helpen werd er een funding actie opgestart. De centjes die hiermee opgehaald worden zullen gebruikt worden ter ondersteuning van de doorstart van de brouwerij. Alle beetjes helpen, klein of groot! Draagt u bier of de Hof Ten Dormaal brouwerij een warm hart toe lever dan zeker een bijdrage via onderstaande link:

http://www.gofundme.com/jrqdkg

Alvast bedankt in naam van brouwerij Hof Ten Dormaal

Cheers

BelgianBeerGeek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s