Brussels Beer Project kicking off

 

brussels_beer_project_logo

Brussels Beer Project, wel gekend van het hoppige Delta, het donkere zusje Dark Sister en het hybride Grosse Bertha start een nieuw crowdfunding project. Ditmaal zoeken ze sponsoring voor de nieuwe brouwerij die tegen de zomer 2015 operationeel zou moeten zijn. De locatie; hartje hip Brussel, op het einde van de Dansaertstraat. Een microbrouwerij met een jaarlijkse capaciteit van +/- 1900Hlt zou het moeten worden waar de focus vooral zal liggen rond experimenten. Een 20-tal bieren per jaar in kleine oplages die ook ter plaatse zullen verkocht worden. Hun hardlopende bieren blijven gebrouwen worden bij Anders in Halen. Naargelang het succes van de nieuwe initiatieven komt er mogelijk nog een kernbier bij.

SAMSUNG CSCEen mooi initiatief dat nog meer leven zal brengen in de Brusselse beerscene al is het spijtig dat hun 3 kernbieren niet op Brusselse bodem zullen gebrouwen worden. Het echte Brusselse bier zullen we dus nog steeds bij Brasserie De La Senne en Cantillon moeten gaan halen maar het is een schitterend en langverwacht initiatief. Na het project En Stoemelings zullen we weldra 4 brouwerijen tellen op Brusselse bodem.

 

Voor 160€ kan je deelnemen aan het Brussels Beer Project crowdfunding en krijg je in ruil levenslang 12 flesjes bier per jaar en korting op aankopen in de brouwerij. Interesse? Hier moet je zijn–> beerforlife.beerproject.be

Cheers

BelgianBeerGeek

Een gedachte over “Brussels Beer Project kicking off

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s