Black Friday Madness BCBS

Black Friday, de dag na Thanksgiving in de USA en opening van het koopjesseizoen. Massas volk die elkaar onder de voet lopen en verpletteren om die sterk afgeprijsde TV, koffiezet of wasmachine vast te krijgen. Maar ook voor Beer Geeks valt er het een en ander te rapen. Goose Island komt die dag op de proppen met de 2014 releases van hun Bourbon County Brand Stout, in verschillende versies. Reden genoeg voor menig Amerikaans beer geek om even de goede zeden te vergeten.

Een fotospecial:

Beer geeks going berserk

Black Friday

for this:

SAMSUNG CSCCheers

BelgianBeerGeek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s