Streekbierenweekend 2014 – Vrienden van het bier

Dat het kleine niet mag vergeten worden bewezen de liefhebbers van bierproefvereniging De Vrienden Van Het Bier maar weer eens met hun 3-daagse streekbierenweekend. Kleinschalig, lokaal maar steeds garant voor 3 dagen gevuld met goede sfeer, fantastische muziek, lekkere bieren en goede vrienden. ‘Vrienden van het bier’, het is het beste soort vrienden hoorde ik ergens vallen. Ik spreek dit niet tegen, de ambiance zat er goed in.

Stonden op het streekbierenmenu:

  • Romy Pils – Roman

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Dit alles aangevuld met de muzikale tour de force van coverband Triplex en de danskunsten van enkele reeds goed gemarineerde Schotten maakten dit tot een geslaagde editie. Niet alle bieren werden even goed gesmaakt maar dat is ook niet de bedoeling, les goûts et les couleurs weet je wel. Misschien viel de lijst met Oude Geuzes wat bleekjes uit met enkel Mort Subite en ook qua kriek zijn er vele betere dan die van Girardin maar dat zien we even over het hoofd, er was ander lekkers genoeg.

Een puike organisatie van de Vrienden Van Het Bier die er weer in slagen van er iets meer dan een gewoon bierfestival van te maken. Volgend jaar nog van dat!

Voor meer foto’s kan je terecht op de Facebook pagina: BelgianBeerGeek

Cheers

BelgianBeerGeek

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s