Cantillon Blåbær 2014 Release

cantillon_blabaer

1 maal per jaar, een oplage van enkele honderden flessen, enkel voor de Deense markt, enkel te verkrijgen bij craft beer shop Ølbutikken in Kopenhagen, enkel te verkrijgen als drink-in-shop. Dit zijn enkele specificaties over de release van Blåbær van Cantillon. Deze fruitlambiek met blauwe bosbessen(mirtillen) is inderdaad heel exclusief en de release heeft morgen 31/07 plaats om 19:10 bij Ølbutikken.

Te consumeren ter plaatse, een rare verkoopspolitiek? Vermoedelijk is dit een vereiste van Cantillon zelf en dit om speculanten te dwarsbomen die exclusieve flessen kopen om dan te verkopen tegen woekerprijzen.

De kans dat jij of ik hiervan een fles zal zien is miniem of het moet een lege zijn. Mocht er iemand een fles hebben liggen van een voorgaande release die mag mij altijd contacteren, kerstmis valt vroeg dit jaar 😉

Cheers

BelgianBeerGeek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s