Leuven Leisure / Beer&Bike – Leuven

SAMSUNG CSC

Bier is hot momenteel, fietsen ook en outdoor activeiten eveneens. Dus waarom deze dingen niet combineren? Leuven Leisure biedt het je aan in het hartje van de Leuvense binnenstad. Deze organisatie doet dit sinds 1.5jaar maar sinds kort opereren ze vanuit de Tiensestraat, vlakbij het Pieter De Somersplein(voorheen Fochplein)

SAMSUNG CSC

Naast een biershop met een keur aan het betere lokale en niet zo lokale gerstenat kan je hier ook fietsen huren om Leuven per fiets te verkennen. Bierproeverijen zitten ook in het aanbod alsmede wandel-, fiets-, en vaartochtjes. Thema’s van deze tochtjes zijn onder meer Leuven, Hageland of brouwerijen. Zo kan je bvb een wandeltocht maken met bezoek aan brouwerij Hof ten Dormaal, De Kroon of De Vlier. Een meer uitgebreide bierervaring vind je ook bij Beerhop met biertrips, tastings en meer.

SAMSUNG CSC

Drink je graag een lekker streekbier na een stevige wandeling of fietstocht ga dan zeker eens langs bij Leuven Leisure.

Leuven Leisure, Tiensestraat 5 3000 Leuven Tel: +32(0)16438144 hello@leuvenleisure.com

Cheers

BelgianBeerGeek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s