De Bier Tempel – Brussel

P1150707

De Bier Tempel is een bierwinkel in hartje Brussel dat reeds sind 1996 een ruim assortiment Belgische bieren in de aanbieding heeft. Heel centraal gelegen op de Grasmarkt vlakbij de Grote markt van Brussel krijgt deze winkel veeluiteraard toeristen over de vloer. Het zijn echter niet alleen toeristen die hun gading hier kunnen vinden, ook de doorgewinterde bierliefhebbers vindt hier wel iets naar zijn smaak. De prijzen liggen wel een stuk hoger dan bij je lokale drankenhandel of supermarkt, de drukke en centrale ligging verklaren dit samen met de focus op toeristen.

Meer dan 600 bieren vind je in het aanbod. Van de bekendere Belgische bieren tot de kleinere artisanale brouwerijen hebben hier een plaatsje, in alle formaten. Een ruim assortiment glazen, geschenkverpakkingen, literatuur en allerhande prularia vervolledigen het aanbod.

P1150711

De Bier Tempel, Grasmarkt 56b 1000 Brussel Tel: 02/5021906

Cheers

BelgianBeerGeek

4 gedachten over “De Bier Tempel – Brussel

    1. Heb ze in andere winkels ook zien staan rond de 35€, via de webshop van Struise stonden ze ook aan 35€ maar waar ik ze ben gaan halen stonden ze wel aan 15-16€. Nu ja, als ze die prijzen zetten zal er wel een of andere toerist voor willen dokken wss 😉

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s