Bier als aperitief – VTM Koken

P1140900

Ik had de eer om een stukje te mogen schrijven voor VTM-Koken rond bieren als aperitief.

Niettegenstaande bier een deel is van ons erfgoed wordt het nog altijd een beetje neerbuigend bekeken, zeker tijdens de feestdagen. Onterecht uiteraard!

In het eerste deel koos ik voor Lambiek en Geuze als aperitief. Een stukje Belgische geschiedenis dat absoluut niet misstaat aan de feestdis.

Het artikel vind je via onderstaande link:

 http://koken.vtm.be/blog/bier-als-feestelijke-aperitief-lambiek-en-geuze

Bezoek de site, laat gerust wat commentaar achter; wat drink jij graag of welk bier vind jij niet misstaan tijdens de feestdagen. Bezoek zeker ook de Facebooksite van VTM-koken eens en liken die boel!!

bigstock-Like-Thumb-Up-Symbol-28450430-300x252
Big Thumb up!!!

Vergeet ondertussen ook mijn Facebookpagina niet te liken! 😉

Cheers

Kev – BelgianBeerGeek

 

6 gedachten over “Bier als aperitief – VTM Koken

    1. Deus – Brut des Flandres. Ja, is ook heel goed maar dat is een champagnebier, behandeld volgens de Méthode Champenoise of méthode classique en dat heb ik kort besproken in het 2de deel op de site van VTM met als voorbeeld de Bzart Lambiek die ik persoonlijk veel beter vind als de Deus.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s