Bollekespicknick 2013

P1140087

Het bier De Koninck beter gekend als het Bolleke is een amberkleurige speciale en is een vast meubilairstuk in zowat iedere horecazaak van de stad Antwerpen. Sinds lange tijd gekend als het stadsbier kampt het ook een beetje met een oubollig imago hoewel er aan de kwaliteit zeker niets schort. Tijd voor eigenaar Moortgat om daar iets aan te veranderen, bvb met dit event.

Op 07/09 werd er een bollekespicknick georganiseerd in het Albertpark recht tegenover de brouwerij. Voor een 10€ kreeg je een picknickmand met lekkers. Vers brood, kazen van Van Tricht(groothandel Van Tricht is gevestigd in de oude brouwhallen van De Koninck alsmede enkele rijpingskasten), fruit, confituur en uiteraard enkele bollekes. Dit alles kon je verorberen in het Albertpark onder een stralend nazomer zonnetje en onder begeleiding van live muziek.

In de namiddag was er nog een bollekesloop, een jogging van 5km of 10km door de stad.

Het was aangenaam vertoeven in het park waar een relax zondags sfeertje hing. Aan de andere kant waar de jogging doorging was het iets drukker.

Enkele beelden:

P1140041P1140047P1140042P1140081P1140085P1140088

P1140057

Cheers

Kev – BelgianBeerGeek

Een gedachte over “Bollekespicknick 2013

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s